Thursday, October 17, 2013

Saat-saat akhir

Assalamualaikum :)

AAAAAAA! Sangat sedih nak tinggalkan Seri Iskandar sebab...
Tengah hari tu Haziq curi masa untuk makan sama-sama. Dia still busy buat kerja yang kena submit hari jumaat. Ingat nak pergi butik yang baru bukak dekat Sidec tu tapi tutup pulakk. aduii..
Lepas makan-makan, dalam kereta nak balik.. Ni la cerita dia.


Balik balik. Petang tu dia bagi hard disc dia. Dia suruh letak movie best-best. Nanti cuti tak bosan katanya.
Lepas maghrib, pualngkan balik hard disc dia. Dia datang dekat belakang blok. (hati dah mula sayuu).
Dia boleh kata : tgk muka ni puas-puas. Nanti tak tahu bila lagi nak jumpa.
(haaa! Mula dah berair mata nii)
Dia bukak pintu bagi minnion!! Ohmaiii! Suka nya suka nya. Gomok gomok gomok!
Bebear ada kawan la lepas nii kan kan
Dia bagi surat sekali. Dia pesan jangan baca selagi tak sampai rumah. Promise Promise. 
Tata Haziq. Nanti kita jumpa lagi okayy..
xoxo, Loveyou..

Tadaaa! Ni la minnion kitaa. :) Terima kasih love 






2 comments:

  1. Salam. Tag again :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-ain-rahman.html

    ReplyDelete
  2. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete